Excite

Huis van Elvis verhuurd

Hoewel de beste man al jaren dood is, blijft hij mensen geld opleveren. Het huis van Elvis Presley in Los Angeles is verhuurd voor maar liefst 20.000 dollar per maand. Eerder werd er 25.000 dollar voor gevraagd, maar dat bleken maar weinig mensen te kunnen of willen betalen.

Het gaat om het Trousdale Estates huis dat ooit in het bezit was van Elvis en zijn vrouw Priscilla. Het huis heeft vier slaapkamers, vijf badkamers en een flink stuk land. Bovendien heeft het een gastenverblijf, een zwembad, een spa, een mediakamer en uitzicht over de stad en de oceaan. Het huis heeft net wat langer dan een maand op de markt gestaan, maar was vrij snel verhuurd. Op zich ook wel logisch; wie wil nu niet wonen in het huis dat ooit van de King geweest is?

Het huis is oorspronkelijk in 1958 gebouwd en heeft sinds die tijd al een paar verbouwingen ondergaan. De vloeren zijn volledig vernieuwd, evenals de keuken. Helemaal in de stijl van Elvis was het huis dus niet meer.

Huizen van Elvis wisten al eerder veel geld op te leveren; enige tijd terug werd het allereerste huis van Elvis voor ruim 900.000 dollar verkocht aan Uri Geller. Elvis had zelf maar een jaar in het huis gewoond; hij kocht het na zijn eerste succes, maar vertrok binnen een jaar al naar Graceland.

Afbeelding: Flickr account Dan Perry.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018