Excite

Huntenpop boekt the Offspring

Het festival Huntenpop viert dit jaar zijn twintigste jubileum en dit doen ze groots. Het festival heeft namelijk de bekende punkrockband The Offspring geboekt. En dat is niet de enige band die dit jaar zal komen optreden. Huntenpop is dit jaar op 28 en 29 augustus.

Huntenpop is altijd een relatief klein festival geweest, maar wel met redelijk goede optredens van grote bands. De organisatie probeert altijd met andere bands te komen dan de meeste grote festivals, waardoor het voor veel mensen erg aantrekkelijk is om erheen te gaan. Dit jaar is dat niet veel anders, met The Offspring die op vrijdag zal optreden. Op de zaterdag komen artiesten zoals De Jeugd Van Tegenwoordig, Danko Jones, Van Velzen, Sabrina Starke, Roosbeef en Junkie XL

Ook nieuw is dat Huntenpop dit jaar op een nieuwe locatie is. Eerder vond het festival plaats in Varsselden, maar dit jaar verhuist het naar Ulft. Er zal een camping op loopafstand zijn en de campinggasten kunnen ook genieten van een paar coverbands. Kaartjes voor de twee festivaldagen inclusief camping is 70 euro. Als je alleen the Offspring wilt zien kost het 27,50 en een dagkaart voor de zaterdag is 40 euro. Het terrein is goed te bereiken met de auto en er gaan ook regelmatig speciale Huntenpopbussen naar het terrein vanuit Doetinchem.

afbeelding: siteclub.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020