Excite

Hustler heeft sekstape Rihanna

Rihanna heeft een spannend imago. Zo zou de zangeres aan lesbische seks hebben gedaan en dartelt ze regelmatig in niets verhullende pakjes over de podia in Amerika en de rest van de wereld. Dat spannende imago blijft nog wel even aanhouden, want het blad Hustler claimt een sekstape van Rihanna in handen te hebben.

Volgens Hustler is op de tape een intiem onderonsje tussen Rihanna en rapper J-Cole te zien. Overigens weet het blad niet precies hoe ze het gaan aanpakken. "We hebben hem gezien, maar weten nog niet precies wat we ermee gaan doen." Rihanna, die ondertussen lekker van de zon aan het genieten is, maakt zich niet al te veel zorgen. Tegen RadarOnline zei een bron: "Rihanna is verbaasd, want er bestaat helemaal geen sekstape."

Mocht er stiekem toch een tape zijn, dan heeft Hustler goud in handen. Sekstapes van celebrity’s als Kim Kardashian en Paris Hilton gingen als zoete broodjes over de toonbank. Toen eerstgenoemde dit weekend trouwde, bezochten een recordaantal mensen de website waarop de sekstape tegen betaling bekeken kan worden.

Of er nu wel of geen tape is, uiteindelijk zal Rihanna waarschijnlijk garen spinnen bij de hele situatie. De zangeres stond toch al niet bekend als een braaf engeltje, dus de publiciteit zal ze in ieder geval verwelkomen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021