Excite

Huwelijk Britney Spears afgeblazen

Britney Spears en Jason Trawick hebben hun huwelijksplannen op de lange baan geschoven. De relatie tussen Britney en haar verloofde zou op knappen staan, zo laten verschillende Amerikaanse bronnen weten. In het Amerikaanse tijdschrift US Weekly zegt een ingewijde dat de relatie tussen de twee in zwaar weer verkeert: “De romantiek is weg.”

Ruzie

Jason en Britney hadden een romantische winterbruiloft gepland aan het einde van dit jaar, zo vertelt een bron tegen RadarOnline. “Maar ze maken constant ruzie en zien nu van de bruiloft af.” Vrienden van de twee zijn inmiddels ingelicht dat ze hun huwelijkscadeaus voorlopig nog niet hoeven aan te schaffen. “Ze vertellen hun vrienden dat het huwelijk uitgesteld wordt, maar iedereen weet dat dit huwelijk er nooit gaat komen. Britney vindt Jason niet eens leuk, ze kan geen plezier met hem beleven. Brit ziet hem meer als een tweede vader dan als een romantische partner.

Zeuren

Jason Trawick zou het op zijn beurt helemaal gehad hebben met zijn zangeres. “Als ze belt zet hij haar op de speaker zodat vrienden haar horen zeuren. “Ik zou geschokt zijn als ze echt gaan trouwen,” vertelt een ingewijde. Britneys relatie met Jason Trawick kwam eerder in het nieuws toen bleek dat Trawick ingehuurd was door de vader van Britney.

Misgelopen relaties

Britney heeft een geschiedenis van misgelopen relaties. Uit een huwelijk met Kevin Federline heeft Britney twee zoontjes. Nadat die relatie over was, trouwde Britney met haar jeugdliefde Jason Alexander. Na 55 uur waren de twee alweer uit elkaar. Jason Trawick vroeg haar eind vorig jaar ten huwelijk, maar ook deze relatie lijkt nu dus geen lang leven beschoren.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021