Excite

Huwelijk Katie Price en Alex Reid voorbij?

Hoewel de tortelduifjes amper de wittebroodsweken voorbij zijn, staat het huwelijk van Katie Price/Jordan en Alex Reid nu al zwaar onder druk. De twee zouden op elkaar uitgekeken zijn en volgens Katie zou dat vooral komen door Alex

Katie wil het liefst zo snel mogelijk zwanger worden van haar nieuwe man, maar dat lukt nog niet zo goed. Daarnaast is ze er van overtuigd dat het allemaal aan Alex ligt. Als hij zijn carrière op zou geven, dan zouden ze zich samen kunnen richten op het vormen van een nieuw gezinnetje. Sinds Alex echter samen is met Katie, gaat het met zijn carrière prima en hij zal niet zo snel geneigd zijn volledig met zijn werk te stoppen.

Tegen familie en vrienden zou Katie al gezegd hebben dat dit huwelijk nooit gaat werken en dat ze zich al opgesloten voelt. Bovendien zou Alex teveel tijd besteden aan zijn moeder en heeft hij verschillende vervelende gewoontes waar ze niet aan kan wennen.

Ook Alex is weinig gelukkig met zijn nieuwe vrouw; hij komt er nu achter hoe ze werkelijk is. Hij voelt zich daarnaast ook gebruikt door zijn nieuwe vrouw en denkt dat ze alleen een kind wil om haar ex Peter Andre te kwetsen. Katie is nog zo veel met hem bezig, dat ze Alex regelmatig Pete noemt, zelfs in bed.

Hoewel de twee claimen dol op elkaar te zijn en hun huwelijk zelfs nog een keer over willen doen, lijkt het erop dat dit schip al zinkende is, voor het goed en wel de haven verlaten heeft.

Afbeelding: Flickr account fireballk2588

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020