Excite

Huwelijk Kim Kardashian was nep!

We keken met aandacht en interesse uit naar hét huwelijk van het jaar: het huwelijk tussen realityster en socialite Kim Kardashian en Kris Humphries. Maar insiders hebben aan de Amerikaanse website RadarOnline.com onthuld dat alles in scène zou zijn gezet en het hele huwelijks slechts als publiciteitsstunt diende.

Niet verliefd

De insider verklaart: "Alles is van begin af aan in scène gezet. Kim was op zoek naar een echtgenoot. Kim is nooit echt verliefd geweest op Kris. Ze hoopte dat ze sterke gevoelens voor hem zou ontwikkelen, maar dat is niet gebeurd. Ze vond het verschrikkelijk om met hem in één bed te slapen."

Kort huwelijk?

Kim zou daarnaast al na 72 dagen na de huwelijksvoltrekking hebben aangegeven van Humphries te willen scheiden. Maar ook daar hebben de insiders een mening over: "Het zou me niets verbazen als ze het weer samen gaan proberen en op televisie in relatietherapie gaan. Kim doet echt alles voor de kijkcijfers en ze grijpt elke kans aan om in de spotlights te staan," aldus Telegraaf.nl.

Toch is het huwelijk tussen Kim en Kris van 72 dagen niet het kortste celebrity huwelijk ooit. Het record voor het kortst durende huwelijk houden acteur Rudolph Valentino en Jean Acker. Hun huwelijk duurde welgeteld zes uur.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020