Excite

Huwelijk Russell Brand en Katy Perry ‘storm van emotie’

Het huwelijk tussen Russell Brand en Katy Perry is een 'emotionele storm', aldus de Britse komiek. Brand promoot op het moment zijn nieuwe film Arthur en ziet behoorlijk wat overeenkomsten met zijn eigen leven.

Net als Arthur leidde Brand nogal een losbandig leven en net als Arthur zorgde een vrouw ervoor dat hij weer op het rechte pad terecht kwam. In het geval van Brand is dat Katy Perry, de 26-jarige zangeres waarmee hij na een relatief korte verkeringstijd trouwde. Brand blijkt erg blij te zijn met zijn huwelijk; hij geniet er met volle teugen van. Het is wel echt een emotionele storm, maar het heeft er wel voor gezorgd dat hij zich nog beter in kan leven in het karakter van Arthur.

Het enige minpuntje is dat hij erg veel op de set aanwezig is, terwijl zij vanwege haar tournee ook bijna niet thuis is. Gelukkig spreken de twee vaak al maanden van tevoren iets met elkaar af, zodat ze er zeker van zijn dat ze elkaar ook echt af en toe zien.

De kans dat de twee sterren samen iets neer gaan zetten is op het moment nog niet zo groot. Katy heeft weinig tijd en Russell zingt liever niet. Bovendien nemen ze hun werk allebei erg serieus en houden ze zich dus vooral bezig met hun eigen carrières.

Afbeelding: Flickr account americanistadechiapas

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021