Excite

Huwelijksplannen voor Hans Klok

Illusionist Hans Klok stapt zeer binnenkort in het huwelijksbootje. En hoewel Las Vegas natuurlijk het professionele goochelaars-Mekka is, wil Klok daar niet trouwen. "Zo'n feest wil ik wel delen met mijn familie en vrienden. Die zouden het mij nooit vergeven als ik in het geheim zou trouwen."

Tijdens eerdere relaties dacht Klok nooit aan trouwen, maar aan het weekblad Privé onthulde de goochelaar dat het met zijn huidige partner anders is. "Nooit eerder heb ik er over nagedacht, maar nu met James komt het onderwerp trouwen steeds vaker ter sprake."

Echt concrete plannen zijn er dus nog niet, maar fans van de dolgelukkige tovenaar moeten vooral niet raar opkijken als er binnenkort een trouwring aan zijn vinger verschijnt. "Het zou zomaar kunnen dat ik hem binnen afzienbare tijd ten huwelijk vraag," aldus Klok.

Hoewel Klok kan goochelen als de beste, is het hem nog niet gelukt om het leeftijdsverschil met zijn James weg te toveren. De 26-jarige James is namelijk maar liefst zestien jaar jonger dan de illusionist. Klok is wel benieuwd wat zijn moeder van een eventueel huwelijk met zo’n jonge man vindt. "Maar," zo zegt Klok, "James is misschien nog wel iets bezadigder en terughoudender dan ik. Hij moet mij vaak afremmen, ik wil soms teveel."

Afbeelding: Flickr, gebruiker FaceMePLS

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020