Excite

Hype rond Susan Boyle gigantisch

De hype rond Susan Boyle neemt gigantische vormen aan, haar video op youtube werd intussen meer dan 50 miljoen keer bekeken. Daarmee is het officieel het meest bekeken filmpje op youtube. Ook Elaine Page, de musicalster die Susan vernoemde tijdens haar eerste optreden, werd geraakt door het ontroerende optreden van Susan Boyle. Elaine Page, bekend van onder meer Cats en Evita, sprak haar bewondering uit voor de 47-jarige Schotse huisvrouw. Ze noemde haar "een idool voor iedereen met een droom" en voegde eraan toe dat ze misschien samen een duet moeten opnemen. Ook Paul Potts, de telefoonverkoper die in 2007 Britain's Got Talent won, sprak lovende woorden over Susan Boyle.

Helaas wekte de aanvankelijk vreemde verschijning van Susan Boyle, met haar verhaal dat ze nog nooit een man gekust had, ook de interesse van een heel andere industrie dan die ze voor ogen had. De pornofabrikant Kick Ass Pictures bood haar een miljoen aan om zich voor hun camera's te laten ontmaagden. Volgens Mark Kulkis, baas van Kick Ass Pictures, is de ontmaagding een heel persoonlijk, intiem moment. Naar zijn mening maken een camera en belichting in een studio in San Fernando Valley dit moment nog specialer. Vastberaden en vol vertrouwen riep het bedrijf daarom ook al een website in het leven, waar "fans" hun suggestie voor de titel van deze film kunnen achterlaten.

Op verschillende internetfora en nieuwswebsites werd al verontwaardiging uitgesproken over dit perverse idee. Dat het hier om pure marketing voor deze industrie gaat, staat voor de meeste mensen vast.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021