Excite

Iedereen is asociaal!

Jawel, ontken het maar niet, ook jij bent in staat tot asociaal gedrag. Dat moet wel, want de wetenschap zegt het. Althans, wetenschap, SIRE heeft het laten onderzoeken en die beweren dat 96% van de mensen wel eens iets asociaals doet. Dus tijd voor een campagne om iedereen van heropvoeding te voorzien!

Asociaal gedrag is er in vele vormen en maten. Harde boeren laten, een tas op een stoel laten staan in het openbaar vervoer, bellen aan de kassa, voordringen bij de slager, je kunt het zo gek niet verzinnen of het bestaat. En volgens SIRE maakt dus 96% van de mensen zich er schuldig aan. Omdat we zelf allemaal te benauwd zijn om er iets van te zeggen, doet SIRE dat nu middels een nieuwe campagne.

Een campagne om mensen duidelijk te maken dat ze niet asociaal moeten zijn. Luisteren asociale mensen daar naar? Waarschijnlijk niet, maar het gaat dan ook om dat deel dat slechts af en toe asociaal gedrag vertoont. Of jij dat bent, kun je laten testen op de site van SIRE. Wellicht val je nog te helpen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021