Excite

Iedereen topmodel met Beauty Modus Camera

Het merk Olympus heeft een nieuwe camera’s op de markt gebracht met een wel heel speciale technologie: de beauty modus. Er zijn ondertussen al zes camera’s uitgerust met deze functie, namelijk Olympus SP-590UZ, Olympus µ-5000, Olympus µ-7000, Olympus µ-9000 en de robuuste Olympus µ TOUGH-6000 en Olympus µ TOUGH-8000.

De beauty modus zorgt ervoor dat foto’s van mensen meteen automatisch worden geretoucheerd en verfraaid. De speciale technologie zorgt ervoor dat oneffenheden van de huid verdwijnen. Dit gebeurt meteen op het moment dat de foto wordt gemaakt. De camera’s bevatten ook beauty fix. Deze technologie komt pas na het maken van de foto van pas. Met die functie kun je de oneffenheden in een gezicht, zoals bijvoorbeeld rimpels, weghalen. Ook kun je een jeugdige blik maken. Dit doe je met de tools Dramatic Eye en Sparkle Eye geschikt. De functie zorgt ervoor dat de ogen worden vergroot en dat ook het contrast tussen iris en pupil worden versterkt.

De camera’s van Olympus met de Beauty modus zijn reeds te koop. Dit zijn geen goedkope camera’s. Voor een camera betaal je ruim 300 euro. Wel zitten er ontzettend veel verschillende functies op om de kwaliteit van foto’s te verbeteren.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020