Excite

Iggy Pop: 'ik wil dat Lindsay Lohan mij speelt'

Iggy Pop is een baas. Een rasechte rocker met een adem die nooit meer door een blaastest zal komen. Ook hoeft hij niet meer te verwachten ergens in dit leven zijn bloed nog volledig drugsvrij te krijgen. Geeft niet, hoort bij de levensstijl en het heeft de wereld een paar aardige rockplaten opgeleverd.

Aangezien er plannen zijn voor een biografische film over het leven van Iggy Pop en zijn band The Stooges, wordt het zoeken naar een acteur die de rol van Iggy Pop kan vertolken. Nou, onze humorist heeft zelf al iemand op het oog. Hij wil graag dat Lindsay Lohan de rol van Iggy Pop op haar neemt. Want, zo redeneert hij, de twee lijken als twee druppels water op elkaar.

De grootste grap is, dat Iggy er niet eens zo ver naast zit. De lange blonde haren, het turbulente verleden, het klopt als een bus. Of het ooit zover zal komen, is niet bekend. Het script ligt al wat jaren te verstoffen vanwege de kredietcrisis. En zonder geld is het lastig een film maken. Bovendien had Elijah Wood van origine de hoofdrol gekregen. Hoewel hij totaal niet op Iggy Pop lijkt!

Afbeelding: Flickr, gebruiker neublack

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020