Excite

'Ik ben een homofiele man in een vrouwenlichaam'

Ze blijven nog steeds het koningskoppel van de showbiz. De leiders van de celebrity jetset. Posh Spice en David Beckham komen allebei nog regelmatig in het nieuws, meestal om geen enkele andere reden dan een uitspraakje hier of een paparazzi foto daar.

Zo verscheen er onlangs een foto van Victoria Beckham waarin ze er aardig aangeschoten uitzag. 'Heel normaal', aldus de superster. 'Ik kan net als andere mensen gewoon dronken worden als ik alcohol drink.' Maar andere mensen komen daarmee niet op de voorpagina's van nationale kranten.

Ook commentaar van Victoria op haar huwelijk gaat er goed in. Zo wist ze te melden dat zij en David nog nooit zo gelukkig zijn geweest. Ze zijn beste vrienden, maatjes, overdreven slijmerig verliefd en meer van dat soort PR-achtige woorden. Terecht gaf ze aan dat het gewoon pijnlijk is als je eigen kinderen roddels over een slecht huwelijk lezen, terwijl dat niet waar is. Kunnen we bij inkomen.

Richting het absurde ging haar uitspraak onlangs dat ze een homofiele man in een vrouwenlichaam is. De verwijzing naar de homofiele man komt voort uit haar liefde voor de look van de Amerikaanse jaren veertig en moderne popmuziek. Want vrouwen die van Lady Gaga houden, zijn blijkbaar eigenlijk een homofiele man.

Dit en meer pareltjes kom je dus tegen als je het nieuws rond Victoria Beckham loopt. Want dat zijn de lasten die horen bij de functie van koningskoppel van de showbiz. Elke letter die je uitstoot staat de volgende dag met grote koppen in de krant.

Afbeelding: Flickr, jingdianmeinv3

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020