Excite

Ilse de Lange voor Songfestival?

Albert Verlinde maakte vanochtend zijn vermoedens bekend over de mogelijke deelname van Ilse de Lange aan het Eurovisie Songfestival in 2014. Verlinde deed zijn voorspelling uit de doeken op radiozender Q-music. Echt zeker weten doet de showbizzverslaggever het nog niet. “Voorlopig zal iedereen zeggen: Nee, dat is onzin. Want de TROS en de AVRO zijn alles nu aan het voorbereiden.” Volgens Verlinde zal eind november meer duidelijkheid volgen, op een feestelijke persconferentie.

Songfestival-kandidaat 2014

Albert Verlinde kwam op zijn voorspelling, toen hij constateerde dat het lang stil blijft rond de bekendmaking van de Songfestival-kandidaat voor 2014. Vorig jaar was rond deze tijd al bekend dat Anouk ons land zou vertegenwoordigen op het liedjesfeest. De TROS zou volgens Verlinde ook voor de aankomende editie op zoek zijn naar een grote naam, “zoals we vorig jaar Anouk hadden, die het hartstikke goed gedaan heeft.”

Perfecte kandidaat

Ilse de Lange is volgens Verlinde de perfecte kandidaat. “Het is een van de meest internationale stemmen die we hebben. Ze weet ook hoe ze een mooi nummer kan maken.” Ilse de Lange is op dit moment druk met haar nieuwe klus als jurylid voor The Voice Of Holland.

Catfight

Anouk heeft nog niet gereageerd op de bekendmaking van Albert Verlinde. De Haagse zangeres eindigde vorig jaar als negende met haar nummer ‘Birds’. In juni liet Anouk in een aangeschoten bui weten Ilse de Lange een vrouw zonder “personality” te vinden. Later trok de zangeres die uitspraak in, en noemde ze haar actie “kinderachtig.” Verlinde refereerde ook nog aan het incident. “Dan krijg je die catfight ook nog eens even terug tijdens het songfestival.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020