Excite

Ilse DeLange zegt concerten af

De Twentse zangeres, Ilse DeLange, heeft per direct al haar aankomende concerten en andere werkzaamheden afgezegd. De 34-jarige zangeres kreeg deze week te horen dat haar vader, die aan kanker lijdt, niet meer te genezen is. DeLange wil dan ook zoveel mogelijk tijd met haar vader kunnen doorbrengen.

Droevige situatie voor DeLange

Ilse vertelt aan telegraaf.nl: "Ik sta ineens middenin een emotioneel, heel moeilijk maar ook bijzonder deel van m'n leven. Ik moet helaas afscheid gaan nemen van m'n lieve vader. Hij heeft keihard gevochten tegen kanker maar helaas gaat hij de strijd niet winnen." "De tijd die ons nog gegeven is samen, is mijn kostbaarste bezit en heeft absolute prioriteit de komende periode."

Stillegging van Ilse's activiteiten

Door deze zeer droevige situatie die Ilse en haar familie treft, zal de afwerking van DeLange's nieuwe album, het promoten van de nieuwe single Doluv2luvu en haar werkzaamheden voor 3FM Serious Request worden uitgesteld. Dit betekent ook dat het concert dat de zangeres op 23 maart 2012 in de GelreDome in Arnhem zou geven wordt verplaatst naar een nader te noemen datum.

Het management van Ilse DeLange en het GelreDome hopen binnen afzienbare tijd een nieuwe datum voor het concert te kunnen prikken. Van de fans verwacht het management begrip voor de situatie en bracht de volgende verklaring uit: "Natuurlijk blijven de reeds verkochte kaarten geldig voor de nieuwe datum. Wij wensen Ilse en haar dierbaren veel sterkte."


Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020