Excite

In IJmuiden worden verkrachtingen verzonnen

Het zal vast een spannende date zijn geweest, daar in IJmuiden. Een 58-jarige vrouw was heerlijk aan het genieten van een 41-jarige kennis. In bed, wel te verstaan. De twee beleefden een hele zwoele dag, zo samen. Het probleem was alleen, dat de vrouw getrouwd was. Op zich, wat niet weet, wat niet deert. Maar de vrouw was zo onhandig om thuis met de kennis het bed in te duiken. Hetzelfde huis waar niet veel later haar echtgenoot binnen kwam gewandeld. Tja, en dan?

Mensen die betrapt worden op heterdaad, willen nog wel eens iets creatiefs verzinnen. Een kat in het nauw maakt immers rare sprongen. Dat deed de vrouw dan ook. Ze overtuigde haar echtgenoot dat ze was verkracht door de kennis. Verkracht! Een flinke huilbui later en de echtgenoot was overtuigd. Wat zal hij die kennis gehaat hebben. Zijn vrouw het slachtoffer van een brute verkrachting, het moet niet gekker worden. Logischerwijs werd er dan ook aangifte gedaan bij de politie. Het recht in eigen hand nemen, zou namelijk nog onverstandiger zijn dan thuis vreemdgaan.

De politie deed uitgebreid onderzoek naar het bijzondere voorval in IJmuiden. Na verhoor van zowel de 58-jarige vrouw als de 41-jarige kennis, alsmede een DNA-onderzoek van de arme man door het Nederlands Forensisch Instituut, bleek dat er geen sprake was van een verkrachting. De vrouw had haar buitenechtelijke vrijpartij willen verhullen door de verkrachting te verzinnen. Ai, ai, ai, dat gaat pijn doen. Niet alleen is haar echtgenoot bedrogen, hij is ook nog eens voorgelogen. De kennis is nu weer gewoon een vriend die met zijn vrouw het bed in is gedoken. Ook erg, maar iets minder erg dan een verkrachting. Hoe dan ook, als de rook is opgetrokken, is ons advies vooral om een echtscheiding aan te vragen. En ver van IJmuiden te verhuizen...

Afbeelding: Flickr, sinabeet

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020