Excite

Inbraak bij Wesley en Yolanthe

Het huis van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen in Milaan is tijdens de kerstperiode doelwit geworden van inbrekers. Ook in het huis van Samuel Eto´o, een ploeggenoot van Sneijder bij Inter Milan, werd ingebroken.

Zowel Sneijder als Eto´o waren niet thuis toen de inbraken plaatsvonden. Uit het optrekje van Sneijder en Cabau van Kasbergen werden onder andere peperdure horloges, merktassen, waardevolle juwelen en kleding geroofd. Ook uit de woning van Eto´o werd een groot aantal persoonlijke spullen meegenomen. Daarbij was een verzameling zeldzame horloges.

Sneijder en zijn vrouw waren tijdens de kerstdagen niet in Italië. De inbrekers hadden daardoor behoorlijk wat tijd om de luxueuze woning van het stel, aan de Via Fratelli Gabba, binnen te dringen. Ze forceerden de voordeur en haalden vervolgens het hele huis overhoop. De voetballer schrik zich dood toen hij weer thuiskwam en de ravage aantrof.

Het beveiligde huis van Eto’o werd leeggeroofd in de nacht van 26 op 28 december. De kok van de voetballer was in de woning aanwezig op het moment van de inbraak, maar zegt dat hij niets heeft gehoord. Met behulp van camerabeelden zullen de daders waarschijnlijk wel geïdentificeerd kunnen worden.

Aangenomen wordt dat de huizen van beide voetballers door dezelfde bende zijn gekraakt. Voor Sneijder en Cabau van Kasbergen is het al de tweede keer dat ze te maken krijgen met inbrekers. Vorig jaar moest hun vakantiestulpje op Ibiza het ontgelden.

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020