Excite

Inbraak huis Michael Bublé vlak voor zijn huwelijk

Michael Bublé is slachtoffer geworden van een inbraak in zijn woning in Argentinië. Nota bene vlak voordat hij in het huwelijksbootje stapte met zijn geliefde Luisana Lopilato! Het stel was op het moment van de inbraak niet thuis, maar verbleef in een luxe resort vlakbij Buenos Aires.

Om hoeveel man het gaat en wat er precies gestolen is uit het huis van de jazz-zanger is niet bekend. Waarschijnlijk hebben de inbrekers de veiligheidscamera's rondom de woning bedekt en de lijnen naar het alarmsysteem doorgesneden. Zo konden ze ongestoord hun gang gaan.

Op donderdag trouwden Michael en Luisana, maar de viering duurde het hele weekend lang. Nog voordat het stel thuis kwam, werd de politie al te woord gestaan door de ouders en de broer van Luisana. De bruid zelf was overigens niet erg onder de indruk van de hele situatie. "Ik laat dit voorval niet de gelukkigste dag van mijn leven verpesten," zei de blonde schone heel zelfbewust.

Michael Bublé werd bekend als jazz-zanger en acteur. Dat hij een voorliefde heeft voor actrices mag duidelijk zijn: eerst had hij een relatie met de toneelactrice Debbie Timuss, vervolgens ging hij drie jaar met de Britse actrice Emily Blunt en inmiddels is hij dus getrouwd met in Argentinië erg beroemde actrice Luisana Lopilato.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018