Excite

Indiër 39 vrouwen en 94 kinderen

De 66-jarige Ziona Chana uit een bergdorp in India heeft waarschijnlijk het grootste gezin ter wereld. Met zijn 39 vrouwen, 94 kinderen en 33 kleinkinderen vermaakt de man zich prima in zijn huis dat maar liefst honderd kamers telt. Chana beseft zich dan ook goed wat een geluksvogel hij is.

De Indiër is oprichter van de zogenaamde Chana-religie, die polygamie toestaat. Bovendien is de 66-jarige vrouwenverslinder niet gek; zijn jongere vrouwen slapen in kamers die direct in verbinding staan met de kamer van Chana, terwijl de oudere vrouwen een aparte hoek van het huis bewonen. Volgens ooggetuigen wordt de man altijd geflankeerd door zeven of acht vrouwen tegelijk.

Het gezin woont in het dorp Mizoram, in een kast van een huis dat vier verdiepingen telt. Volgens Chana is er nog best ruimte voor gezinsuitbreiding. 'Zelfs nu zou ik mijn familie nog willen uitbreiden. Ik heb zoveel mensen om voor te zorgen, ik ben een gelukkig man,' zei de Indiër. Hij houdt zijn ogen dus open, op zoek naar meer vrouwen voor in zijn harem. Chana zou zelfs bereid zijn naar de Verenigde Staten te reizen om daar te trouwen.

Zo'n groot gezin is natuurlijk wel een hele organisatie. Er moet elke dag bijvoorbeeld negentig kilo rijst en zestig kilo aardappelen op tafel komen. Het gezin verbouwt hun eten in principe zelf, maar krijgt zo nu en dan donaties.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Julian

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020