Excite

Inge de Bruijn wordt lingeriemodel

Inge de Bruijn kennen we allemaal wel van het professionele zwemmen. Ze heeft meerdere medailles gewonnen tijdens de Olympische Spelen. Inge de Bruijn blijkt echter nog meer talenten te hebben. Ze is namelijk de nieuwe ambassadrice van het lingeriemerk Sapph en zal model staan voor de badmode en de lingerie.

Haar sportieve lijf zal binnenkort op honderden billboards In Nederland te zien zijn. Op de foto’s zal ze sexy lingerie en badmode dragen. Volgens de topmannen van het merk Sapph is Inge de Bruijn de perfecte keuze, omdat ze zowel sterk als sexy is en ze de fysieke uitstraling van een winnaar heeft. Inge de Bruijn heeft er helemaal geen problemen mee om zich bloot te geven voor de camera. Ze geeft aan dat ze altijd al gek geweest is op lingerie en ze is dan ook van mening dat het best gezien mag worden.

Het merk Sapph lijkt op dit moment in een strijd te zitten met de lingeriekoningin Marlies Dekkers. De twee namen hebben een lingerieoorlog in de rechtszaak. Het lijkt erop dat Inge de Bruijn het nieuwe geheime wapen van Sapph is geworden. Zelf maakt Inge de Bruijn zich hier niet druk om. Ze wilt zich zo goed mogelijk laten zien bij Sapph en maakt zich niet zo druk om de concurrentiestrijd.

Afbeelding: elpais.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020