Excite

Intieme foto’s Christina Aguilera uitgelekt

Er zijn seksfoto’s van Christina Aguilera uitgelekt. De zangeres zou een geheugenkaartje van haar camera hebben laten liggen op een hotelkamer. Aguilera kwam hier pas achter toen de foto’s te koop werden aangeboden aan een Amerikaanse website.

Het fotokaartje zou gevonden zijn in de Franse hotelkamer en de foto’s erop zouden nogal pikant zijn. Op de foto’s is te zien hoe de zangeres orale seks heeft met een banaan. Ook is zij te zien met twee naakte mannen én haar vriend Matthew Rutler.

Het is niet voor het eerst dat er pikante foto’s van Aguilera online verschijnen. Vorig jaar verschenen er ook al een paar naaktfoto’s van de zangeres op het web. Na haar scheiding is ze sowieso regelmatig om de verkeerde redenen in het nieuws: een aantal optredens zijn ontzettend geflopt, evenals haar laatste cd, haar nieuwe vriendje zou vooral bij haar zijn vanwege haar beroemdheid en onlangs werd ze nog opgepakt voor rijden onder invloed.

Er gaan geruchten dat de zangeres zich binnenkort op laat nemen in een afkickkliniek, maar die geruchten zijn nog niet bevestigd door het management van de ster. Aguilera zette net als Britney Spears haar eerste stappen naar bekendheid via de Mickey Mouse Club en het lijkt erop dat de jonge zangeres en moeder van een zoontje een zelfde soort donkere fase in haar leven doormaakt, als Britney enkele jaren terug.

Afbeelding: Flickr account rafaellefiorillo

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018