Excite

Introductie nieuw Apple-product komt dichterbij!

Apple is druk bezig met de voorbereidingen voor haar nieuwste introductie op 27 januari. Wat er op de 27e precies geïntroduceerd gaat worden is nog niet helemaal zeker, maar dat er iets gaat gebeuren wel: de computergigant heeft inmiddels al uitnodigingen naar verschillende media verstuurd.

Vanaf het moment dat bekend werd gemaakt dat Apple weer met een nieuw product kwam, draait het geruchtencircuit weer op volle toeren. Het algemene idee is dat er een nieuwe eReader op de markt wordt gebracht. De Tablet, iTablet of iSlate, zoals het apparaatje mogelijk zal gaan heten, zal een echte concurrent worden voor de Sony readers. Sony levert op dit moment de eReader Pocket Edition en de eReader Touch Edition.

Inmiddels zijn op internet al verschillende foto’s opgedoken van de eReader van Apple. In de meeste gevallen lijkt de uitkomst op een iPhone, maar dan een stukje groter. De eReader zou echter wel weer kleiner zijn dan een MacBook of een laptop. Apple wil echter nog niets los laten over het product, maar laat het speculeren en praten vooral aan blogs en journalisten over.

Sinds de eReader op de markt is gebracht, is het product een groot succes. Leesliefhebbers hoeven namelijk niet een heel pakket aan boeken mee te slepen, maar kunnen honderden boeken op hun eReader zetten. De boeken zijn te downloaden via internet. Veel oude klassiekers zijn eenvoudig gratis te vinden. Nieuwe boeken zijn (betaald) verkrijgbaar via online boekhandels.

Afbeelding: Flickr account procsilas

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021