Excite

iPhone 4 niet bij KPN

Hoewel alle eerdere iPhones in Nederland exclusief in combinatie met een T-Mobile abonnement verkocht mochten worden, gaan er nu geruchten dat die deal afgelopen is. Apple is al in gesprek met andere partijen, waaronder KPN. Die heeft nu echter besloten om de iPhone niet te gaan verkopen.

De voorwaarden zouden voor beide partijen een knelpunt hebben gevormd. Zo zou bijvoorbeeld de afdracht aan Apple volgens KPN te hoog zijn. Uiteraard wil dat niet zeggen dat de provider niets meepikt van de leuke markt rond de iPhone: het bedrijf heeft al een speciale iPhone pagina, met daarop onder meer verschillende aanbiedingen. Ook zou KPN met een speciale internetbundel komen die slechts vijf euro per maand gaat kosten.

De komst van de iPhone 4 werd vorige week door Apple aangekondigd. Het moet de platste smartphone ooit worden. Het toestel is uitgerust met een 5 megapixel camera, een flitser en een scherm met een enorm hoge resolutie.

Verder heeft de iPhone 4 nog een aantal handige features, zoals een gyroscoop die gebruikt kan worden door gamers en een video-opnamefunctie in HD. Ook is videochat mogelijk, dankzij de camera aan de voorzijde van de iPhone. Vanaf 24 juni zal het toestel in Amerika, Japan, Duitsland, Frankrijk en Engeland verkrijgbaar zijn. Rond juli zal ook de oversteek naar Nederland gemaakt worden. De prijzen zullen rond het prijsniveau liggen van de 3G, ten tijde van de introductie.

Afbeelding: Flickr account smemon87

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020