Excite

Is Dannii binnenkort weer single?

Het lijkt erop dat er gouden tijden aanbreken voor de mannen die een oogje hebben op zangeres Dannii Minogue. Volgens bronnen zou het jongere zusje van Kylie namelijk gebroken hebben met haar vriendje Kris Smith.

Dat meldt althans de Britse krant The Sun. De breuk tussen het jurylid van X Factor en haar vriendje is echter nog niet definitief. De twee zouden volgens een bron die dicht bij het stel staat bij wijze van proef eventjes apart van elkaar leven. Maar ze willen allebei hun problemen oplossen.

Volgens de bron zou Smith, een 32-jarig model, niet blij zijn met de werkdruk van zijn vriendin. Veel liever zou hij meer tijd met zijn 39-jarige geliefde spenderen. Terwijl Smith aan het werk is in Manchester, zorgt Danni voor hun zoontje Ethan terwijl ze werkt aan de opnames voor Australia’s got Talent en ondertussen ook nog eventjes een film opneemt.

Het lijkt dus een onhoudbare situatie, maar toch hebben de twee nog hoop op een betere toekomst. Volgens geruchten zou Smith zelfs overwegen om naar Australië te verhuizen. Dat het niet lekker ging tussen de twee was recent nog op Twitter te zien. Dannii tweette: "Jaag niet op de liefde. Als het niet wordt gegeven, dan is het het niet waard om te hebben." Hierop antwoordde Smith: "Je weet pas wat je mist als je niet meer hebt."

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020