Excite

Is dit de iPhone 5?

Op internet wordt druk gespeculeerd over een op handen zijnde release van de iPhone 5. Er zijn namelijk foto’s in omloop waarop onderdelen te zien zijn van een telefoon die lijkt op de iPhone 4, maar het waarschijnlijk niet is.

De foto’s tonen een gestripte versie van de iPhone. Het gaat om een metalen plaatje in het midden van het toestel die de telefoon bij elkaar houdt. Op de foto zijn vier zwarte tussenstukjes te zien bij de antennes, terwijl de iPhone 4 daar maar drie van heeft. Omdat Apple veel klachten kreeg over de antennes van de iPhone 4 lijkt het logisch dat dit is aangepast bij zijn opvolger.

Ook was er op YouTube heel kort een filmpje te zien van wat het chassis van een iPhone leek te zijn. Maar die werd snel weer verwijderd, waarschijnlijk na een klacht van Apple. Hoe de uploader, GlobalPartsDirect.com, aan het filmpje kwam is onbekend.

Wat nog meer opviel aan de iPhone 5 was het ontbreken van een lens op de achterkant van de telefoon. Dit zou erop kunnen duiden dat Apple het oude camera-ontwerp in de prullebak heeft gedaan, of hiervoor minder opvallende onderdelen heeft ontworpen. Die kans is wel aanwezig; volgens geruchten kende de iPhone 4 ook problemen met de camera waardoor de release werd uitgesteld.

Van Apple zul je waarschijnlijk niets horen over de al dan niet gelekte afbeeldingen. Verwacht wordt dat het bedrijf van Steve Jobs net als bij de release van de iPhone 4 de kaken stijf op elkaar houdt.

Afbeelding: GlobalDirectParts.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020