Excite

Is Kate Middleton zwanger?

Meestal zijn het de Britten zelf die speculeren over een mogelijke zwangerschap van hun kroonprinses, maar deze week was het het Amerikaanse tijdschrift In Touch Weekly dat foto’s heeft van een zogezegd zwangere Hertogin van Cambridge.

Ooggetuigen vertellen

Een ooggetuige bevestigt de zwangere contouren van Kate. “We dachten eerst dat het gewoon de manier was waarop haar jurk viel toen ze liep,” vertelt de getuige, die Kate en William eind mei spotte in een juwelier, “Maar als je goed kijkt, dan zie je echt al een bolle buik. Zo groot dat je zelfs een schaduw onder haar buik kon zien.” Ook het uiterlijk van de prinses is reden om te geloven dat er dit keer echt een baby aankomt: “Ze heeft een roze gloed op haar wangen. Haar gezicht is ronder, en ook haar billen zijn dikker”, besluit de bron. Ook het feit dat de Hertogin haar paar grijze haren niet meer verft is reden aan te nemen dat Kate en William een baby verwachten. Chemicaliën in haarverf zouden schadelijk zijn voor ongeboren kindjes.

Kinderwens

Het is geen geheim voor het Koninklijke paar dat ze kinderen willen. Voor William kan het niet snel genoeg komen, zo vertelde hij in een interview ter gelegenheid van het 60-jarig regeerjubileum van zijn oma koningin Elizabeth. Het doorgaans betrouwbare showbizz tijdschrift People Magazine schreef onlangs dat het koppel na hun eerste huwelijksverjaardag aan kinderen wilde beginnen. Dat was op 29 april van dit jaar. Een insider vertelt: “Ze zien hun vrienden allemaal ouders worden, waardoor William en Kate er zelf graag en snel aan willen beginnen”.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020