Excite

Jack van Gelder wordt herbergier

Jack van Gelder is toe aan een carrièreswitch. Het icoon van Studio Sport wil namelijk meer zijn dan alleen radioverslaggever van Oranje en gespreksleider tijdens voetbaldiscussies. Langs de lijn is leuk, maar Van Gelder wil meer uit het leven halen. Daarom heeft de olijke, zongebruinde voetbalcommentator besloten om herbergier te worden.

Geen Jack, maar Thénardier

Jack van Gelder wordt niet zomaar herbergier. Nee, Van Gelder wordt herbergier Thénardier. Dat is de beroemde herbergier in de musical Les Misérables. Van Gelder heeft de rol geaccepteerd in de theaterproductie en zal in februari te zien zijn in het spektakel. Richard Groenendijk en Carlo Boszhard wisselen hem af als herbergier.

Van Gelder heeft bewezen dit te kunnen

Het is niet de eerste keer dat Jack van Gelder op de planken staat. In 2006 was Van Gelder eenmalig te zien in de musical Mama Mia, waarin hij zich bewees als theaterdier. Als hij opnieuw met net zoveel verve en enthousiasme de rol van Thénardier vertolkt als dat hij live beschrijft hoe Dennis Bergkamp scoort, dan zal Jack van Gelder zeker van het podium afspetteren tijdens de opvoeringen van Les Misérables.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020