Excite

Jackass Johnny geeft uitleg over granaat in tas

Johnny Knoxville, bekend van het televisieprogramma Jackass, werd op de luchthavens van Los Angeles door de douane staande gehouden, omdat er een granaat in zijn tas was ontdekt. Knoxville wist niets van deze granaat en was daarom ook uiterst verbaasd toen hij gearresteerd werd.

De granaat bleek na onderzoek van de politie een nepgranaat te zijn en geen bevatte geen explosieve stoffen. De arrestatie was een vergissing. Volgens eigen zeggen wist Knoxville niet van de nepgranaat af. Hij zei dat een decormedewerkster de granaat in zijn tas had gestopt toen ze bezig waren geweest een reclamespot op te nemen. Hij had er geen idee van dat dit was gebeurd. Knoxville geeft toe dat het zijn eigen fout was en dat hij zijn spullen beter in de gaten had moeten houden. Hij zei ook dat de politie goed werk had gedaan door snel te handelen en aan te tonen dat het om een nepgranaat ging.

Johnny Knoxville staat bekend om zijn bizarre stunts, die hij in het programma Jackass uithaalt. In het programma werkt hij samen met mensen zoals Bam Margera, Steve-O en Ryan Dunn. Het programma wordt uitgezonden door de muziekzender MTV. Stunts die de mannen uithalen zijn bijvoorbeeld met een kano van de trap afgaan, met een skateboard in het water springen of jezelf weg laten schieten met een katapult. Het televisieprogramma was meteen zo’n groot succes dat er al snel een film werd gemaakt: jackass the movie. Een deel twee volgde later. Behalve de vele bizarre stunts, houden de makers ook regelmatig grappen met elkaar en mensen op straat uit.

Afbeelding: http://kirkkitsch.blogspot.com/

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020