Excite

Jackass-ster Ryan Dunn verongelukt

Ryan Dunn, bekend van het MTV-programma Jackass, is maandagochtend om het leven gekomen bij een auto-ongeluk. De waaghals, die volgens intimi geen angst kende, is slechts 34 jaar oud geworden.

De moeder van zijn vriend Bam Margera bevestigde het slechte nieuws tegenover TMZ.com. Het ongeluk gebeurde om drie uur 's nachts in de plaats West Goshen Township in de Amerikaanse staat Pennsylvania.

Bij het ongeluk kwamen Ryan en een andere, nog onbekende persoon, om het leven. Het is niet duidelijk wie van de twee achter het stuur zat, maar de politie weet inmiddels zeker dat zij wel te hard reden.

De auto vatte direct na het ongeval vlam. Enkele uren later kwam een sleepauto de restanten van de gehavende Porsche weghalen.

De politie sluit niet uit dat er alcohol in het spel was. Enkele uren voor het ongeluk plaatste Ryan nog een foto van zichzelf op het internet, waarop hij en twee vrienden glazen drank in hun handen hadden. Het is echter onduidelijk of de bestuurder van de auto ook gedronken had.

Stephen 'Steve-O' Glover, een goede vriend van Dunn en Jackasscollega, heeft aan de website RadarOnline laten weten dat hij erg geschrokken is van het fatale ongeluk. Hij is vooralsnog niet in staat om te reageren op het overlijden van zijn kompaan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020