Excite

Jake Gyllenhaal op de wc gefotografeerd

Jake Gyllenhaal kwam onlangs voor een vreemde verrassing te staan toen hij een openbaar toilet binnen ging. Terwijl de acteur een plasje stond te plegen verscheen er een schaamteloze fan ten tonele, die doodleuk een kiekje maakte van Jake's edele delen.

En dat kon zelfs de anders zo vriendelijke Jake Gyllenhaal niet waarderen. Het vreemde incident vond plaats tijdens de première van de film Source Code op het SXSW Filmfestival in Austin, Texas. Er waren geruchten dat de twee na het voorval hebben gevochten op de toiletten, maar volgens het management van Jake is dat niet waar.

"Er was geen vechtpartij, het was gewoon een enthousiaste fan die een foto probeerde te maken op het toilet," aldus een woordvoerder van de acteur. "Jake vroeg de man om de foto te verwijderen en hij heeft dat ook gedaan." Wel werd acteur erg boos op de onzedelijke fotograaf, weet Entertainment Weekly. "Het toilet is een ruimte waar je de privacy van mensen moet respecteren. Ik hoop dat de mensen het wat dat betreft met me eens zijn," zei Jake Gyllenhaal in het magazine.

De film Source Code, waarin Jake Gyllenhaal de rol van Colter Stevens speelt, gaat over een soldaat die wakker wordt in het lichaam van een andere man. Misschien was de fotograaf tijdens de première zo onder de indruk geraakt van het lichaam van de acteur dat hij zich niet kon beheersen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker ramsey everydaypants

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019