Excite

Jake Gyllenhaal woedend om foto

Als je beroemd bent, dan krijg je aandacht. En dat die aandacht niet altijd even leuk is, daar is acteur Jake Gyllenhaal achter gekomen. Op verschillende websites zijn foto’s van Gyllenhaal in ondergoed te zien. De acteur claimt dat de foto’s nep zijn en wil dat ze weggehaald worden.

En dat het hem menens is, blijkt uit het feit dat de acteur een advocaat heeft ingeschakeld om de websites waarop de foto’s te vinden zijn te dwingen om ze van het Internet af te halen. ‘Iedereen kan zien dat de foto’s niet echt zijn. Ze zijn gefaked. Het gezicht van Jake is op het lichaam van iemand anders geplakt, waardoor Jake halfnaakt lijkt te poseren,’ is te lezen in een brief die onder andere naar website Qweerty gestuurd is.

De website weigert evenwel om de omstreden foto’s offline te halen. ‘De foto's blijven online. Jake is een publiek figuur en we mogen over hem schrijven als we dat willen. We mogen zelfs fantaseren over hoe hij eruit ziet in zijn onderbroek .’ Verder vindt Qweerty niet dat bewezen is dat de foto’s nep zijn. ‘Juist de reactie van de advocaat maakt deze foto nieuwswaardig,' aldus de website.

Afbeelding: Flickr, gebruiker jogos4gamers

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018