Excite

Jamie Dornan krijgt miljoenen voor Fifty Shades-vervolg

  • © Getty Images
Jamie Dornan zal ook in het vervolg van Fifty Shades of Grey te zien zijn. Eerder had de acteur aangegeven dat hij waarschijnlijk niet in meerdere delen zou spelen, omdat hij bang was dat hij daarna alleen maar van dat soort rollen aangeboden zou krijgen. De producers van het vervolg op de succesvolle eerste film wisten hem echter een aanbod te doen dat hij niet kon weigeren.

Voor zijn deelname aan de eerste Fifty Shades-film kreeg Jamie ongeveer 110.000 euro op zijn bankrekening bijgeschreven. Voor zijn rol in de tweede film is hem echter bijna 5,5 miljoen euro aangeboden. De 32-jarige acteur besloot dat hij voor dat bedrag nog wel een keer in de huid van Mr. Grey wilde kruipen.

Bovendien lijkt het erop dat de franchise een positievere invloed heeft op zijn reputatie dan hij dacht. Na de aankondiging dat hij Christian Grey zou spelen, kreeg hij namelijk ook de hoofdrol aangeboden in de film Anthropoid. Deze film draait om de poging tot moord op de beruchte SS-officier Reinhard Heydrich. Jamie speelt een Tsjechische soldaat in deze film.

Voor Dornan gecast werd voor de Fifty Shades-film, was hij vooral bekend als Paul Spector uit de serie The Fall. Daarin speelt hij een seriemoordenaar. De geruchten dat Jamie's vrouw, Amelia Warner, achter zijn initiële afwijzing van een tweede deel zou zitten lijken uit de lucht gegrepen. Het is eerder Jamie die haar de meer smeuïge scènes uit de film niet durft te laten zien.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021