Excite

Jan Smit: "Belangrijke levenslessen geleerd"

Jan Smit gaf voor SBS een interview waarin hij het voor het eerst over de uitspraken van zijn moeder had. De reden dat Gerda Smit het op een nogal negatieve manier over Yolanthe. Yolanthe zou alle dure spullen uit hun huis hebben meegenomen na de veelbesproken breuk in mei.

"Ze wilde het kwijt! Mijn moeder lacht weer en dat is het belangrijkste." is de reactie van Jan Smit nu op het interview. Volgens Jan was het voor de moeder zwaar de verkroppen dat haar zoon op die manier behandeld werd.

Het hoofdstuk in zijn leven met Yolanthe is voorgoed afgerond. Hij is verliefd op Liza Plat en zegt dat zij het geluk terug in zijn leven heeft gebracht. Hij was zwaar teleurgesteld toen fotograaf Edwin Smulders zonder het te overleggen foto's van Liza en haar één-jarige baby publiek maakte. Hij was nota bene bevriend met Jan Smit. "Het is voor iedereen een levensles geweest", maakt Jan er van, waaruit wel duidelijk is dat deze inbreuk op zijn privacy nog lang niet vergeven is.

Hij wilde niets kwijt over contacten met Yolanthe na de breuk. Zij is nu officieel een stel met Wesley. De beslissing om samen verder te gaan namen ze tijdens hun vakantie op Ibiza. De afstand zal hen ongetwijfeld parten spelen, maar Yolanthe ziet het optimistisch in. Ze weet dat zijn beroep voetballer is en is bereid hem achterna te reizen van zodra haar eigen werk het toelaat.

Afbeelding: Wikicommons

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020