Excite

Jan Smit en Liza Plat in blijde verwachting

Kleine Jantjes worden groot: hoewel Jan Smit twee maanden geleden nog zei helemaal nog niet met kinderen bezig te zijn, blijkt nu dat zijn vriendin Liza Plat toen al een maand zwanger was. In november verwachten de zanger en zijn vriendin hun eerste kindje.

Jan Smit maakte het goede nieuws via Twitter bekend en plaatste ook een klein berichtje op zijn eigen website. Hij werd direct gefeliciteerd door talloze bekende Nederlanders, waaronder Ruud de Wild, Coen Zwijnenberg, Miss Montreal en Volendamse vrienden en collega’s Nick en Simon.

Het getrappel van kindervoetjes in Huize Smit is niet helemaal nieuw meer: Jan is nu een jaar samen met Liza Plat, die al een dochtertje heeft uit haar eerdere huwelijk. Nadat de relatie tussen Jan en Yolanthe op de klippen liep, bleek dat Jan en Liza al langer gevoelens voor elkaar hadden. Er zouden zelfs geruchten zijn gegaan dat Jan de vader van Liza’s dochtertje was. Liza is toen gescheiden en is samen met haar dochtertje Fem ingetrokken in de villa van Jan Smit.

Ook voor de familie van Jan is het goed nieuws. Eerder werden zij al verrast door de geboorte van Jur, het kindje van zus Jenny. Monique Smit liet eerder al weten dat haar broer goed met kinderen was en dat de aanwezigheid van Fem hem veranderd had. Toen liet ze echter nog niets los over de zwangerschap van Liza.

Afbeelding: Flickr account zwolle

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020