Excite

Jan Smit heeft een dochter

Er mag beschuit met roze muisjes gegeten worden in Volendam. Jan Smit en zijn vriendin Liza Plat zijn sinds woensdagmiddag de trotse ouders van dochter Emma. Via Twitter liet Jan weten: “Mijn prachtige vriendin is vanmiddag bevallen van een wolk van een dochter, haar naam is Emma”.

Het kindje zou eigenlijk thuis worden geboren, maar dat risico durfde Jan toch niet aan. In plaats daarvan beviel Liza in het ziekenhuis van Purmerend. Emma kwam rond vijf uur ter wereld. Liza was begin december uitgerekend. Jan gokte dat ze op 5 december geboren zou worden, maar Emma werd een vervroegd Sinterklaascadeau. De zanger was nog bang dat zijn vriendin zou bevallen terwijl hij op het podium stond, maar die zorg bleek nergens voor nodig.

Liza heeft ook al een dochtertje uit een eerdere relatie, Fem. Voor Jan is alles nieuw, maar hij heeft zich erg verheugd op het vaderschap. Hij is van plan zijn eigen spruit net zo op te voeden als hij zelf is opgevoed: duidelijk en ook best een beetje streng.

Jan en Liza zijn inmiddels een jaar bij elkaar. Het gezin woont in Jan’s Volendamse villa. Als het aan Jan ligt, komen er nog meer kinderen bij. Van trouwplannen is voorlopig nog geen sprake.

Op Twitter is het stel al door talloze BN’ers gefeliciteerd met hun gezinsuitbreiding. De 3J’s lieten weten dat ze de werkzaamheden voor het songfestival speciaal voor Emma even hebben onderbroken. Zij eten beschuit met muisjes in Frankrijk.

Afbeelding: twitter jan smit

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020