Excite

Jan Smit stapt in het huwelijk

Het is eindelijk zover. Jan Smit, volkszanger en publieksidool, stapt in het huwelijksbootje. De perikelen rond zijn ex zijn volledig vergeten en vergeven en Jan gaat volledig voor zijn Liza.

En zoals het Jan Smit betaamt was het aanzoek natuurlijk een spektakelstuk van formaat. De plaats van handeling was de stad van de liefde, Parijs. Aan de voet van de Eiffeltoren vroeg Jan zijn geliefde Liza plat ten huwelijk. De tortelduifjes hebben sinds mei 2009 een relatie. Die relatie werd al snel bekroond met een dochter, Emma. Ze werd in november vorig jaar geboren.

De 25-jarige zanger heeft al sinds zijn jonge jaren een oogje op de mooie blonde Volendamse. Vorig jaar maart zei Jan dat Liza hem motiveerde om muziek te schrijven. “Ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe relatie en heb daar erg veel inspiratie uit kunnen halen,” vertelde de zanger aan Nu.nl.

Liza had al een dochter uit een eerder huwelijk. De geruchten in het vissersdorp gingen zelfs dat Jan de vader van het kindje was, alhoewel beiden op dat moment een relatie met een ander hadden.

Eerder had Jan een relatie met Ellemieke Vermolen en met Yolanthe Cabau-Van Kasbergen, die later een transfer naar Wesley Sneijder maakte.

Maandag wilde Jan nog niet bekend maken wanneer de plechtigheid zich zou voltrekken

Afbeelding: Flickr, gebruiker kijkditnou

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020