Excite

Jan Smit trouwt op de verjaardag van zijn dochter

Jan Smit en zijn Liza gaan trouwen. Ze hebben hiervoor een hele speciale dag uitgekozen. De meeste mensen kiezen voor een dag in de zomer, in de hoop dat het een mooie, warme dag wordt. Jan Smit en Liza pakken dit heel anders aan: zij gaan trouwen op 17 november. Deze datum is heel bewust gekozen: het is namelijk de verjaardag van hun dochter Emma.

Het stel heeft nog niet bekend gemaakt waar ze zullen trouwen. De kans is wel groot dat ze voor Volendam kiezen, maar verder is er weinig bekend. Jan Smit is in ieder geval dolgelukkig met zijn Liza. Hij vroeg haar ten huwelijk op Valentijnsdag. Ze zullen sowieso niet voor de kerk trouwen, omdat Liza al eens eerder is getrouwd en de regels van de katholieke kerk stellen dat je niet tweemaal mag trouwen.

Jan Smit had eerder een relatie met Yolanthe, maar dat heeft geen stand gehouden. Nu kan Jan het prima vinden met Liza en hij is nog nooit zo gelukkig geweest. De 25-jarige zanger kijkt er erg naar uit om te gaan trouwen. Het is voor hem een heel nieuw avontuur. Nog even wachten dus tot het zo ver is. Laten we eerst nog maar genieten van de mooie, warme dagen.

Afbeelding: Flickr account kimsdinner

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020