Excite

Jan Smit vraagt Liza ten huwelijk

Jan Smit gaat trouwen! De Volendamse zanger heeft zijn Liza verrast met een huwelijksaanzoek. Hij vroeg haar aan de voet van de Eiffeltoren, precies om 12 uur, ten huwelijk.

Voor Jan is het de eerste keer dat hij trouwt, voor Liza de tweede. Zij was eerder al getrouwd met een kennis van Jan, met wie ze samen dochtertje Fem heeft. In mei 2009 kregen Jan en Liza een relatie, die in november vorig jaar bekroond werd met de geboorte van hun dochtertje Emma.

Het aanzoek werd natuurlijk helemaal in stijl gedaan; Jan ging precies op Valentijnsdag op zijn knieën. Liza hoefde niet lang na te denken over het antwoord; zij zei direct ‘Ja’.

Hoewel de exacte datum van het huwelijk nog niet vast staat, zou het zo maar eens kunnen dat Jan precies een jaar later trouwt dan zijn ex, Yolanthe Cabau van Kasbergen. Jan en Yolanthe hadden ruim twee jaar een relatie, maar die liep in 2009 op de klippen. Vrij snel daarna vond Yolanthe geluk bij de toen net gescheiden voetballer Wesley Sneijder. Yolanthe en Wesley trouwden met een nogal extravagante bruiloft in Italië, waarvoor Jan overigens niet was uitgenodigd.

Waarschijnlijk zal het huwelijk van Jan en Liza iets minder buitensporig zijn. De twee staan er om bekend van gewone dingen te houden en erg nuchter te zijn. De kans dat ze hun bruiloft gewoon in Volendam houden, is dan ook groot.

Afbeelding: Flickr account zwolle

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020