Excite

"Jan Smit-minnares" Liza is weg bij haar man

Het lijkt erop dat er langzaamaan steeds meer duidelijkheid komt over de breuk van Jan Smit en Yolanthe Cabou van Kasbergen. Het blijkt namelijk dat Liza, de vermeende minnares van Jan Smit, onlangs is weggegaan bij haar man. Heel Volendam denkt dat Liza de reden is waarom Jan en Yolanthe uit elkaar zijn gegaan.

Er wordt al tijden erg mysterieus gedaan door Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen over de breuk van het stel. Volgens bronnen heeft de echte breuk zelfs al vijf weken voor de breuk die in het nieuws kwam plaatsgevonden. De reden hiervan is echter nog steeds onduidelijk. Het lijkt er echter wel op dat Liza uit Volendam heel veel te maken heeft met de breuk van het bekende showbizz koppel. Het schijnt zelfs dat Yolanthe Jan en Liza samen heeft betrapt.

De aandacht was in het begin vooral gericht op Yolanthe en het feit dat ze vreemd zou zijn gegaan met voetballer Wesley Sneijder. In de periode dat dit nieuws landelijk bekend werd, is Liza bij haar man Wim weggegaan, om bij haar moeder te wonen. Liza heeft haar dochtertje Femke meegenomen. Er wordt gedacht dat Liza binnenkort wel bij Jan zal intrekken, in het huis waarJan en Yolanthe samen gelukkig zouden worden.

Afbeelding: Oranjemuziek.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020