Excite

Jaycee Lee Dugard was 18 jaar lang seksslavin

Haar moeder en stiefvader hadden de hoop haar ooit terug te zien al opgegeven, maar deze week werden zij toch positief verrast: Jaycee Lee Dugard, die in 1991 ontvoerd werd, meldde zichzelf gezond en wel op het politiebureau. En dat is gerust een wonder te noemen: het meisje werd 18 jaar lang als seksslavin gebruikt door een duivels echtpaar.

In 1991 werd de toen 11-jarige Jaycee voor de ogen van haar stiefvader in een auto gesleept en meegenomen. Niemand hoorde ooit meer iets van haar. Ze bleek te zijn ontvoerd door het echtpaar Phillip en Nancy Garrido. 18 jaar lang bracht ze door in de schuur van de twee, waar ze gebruikt werd als seksslavin. Hier baarde ze op haar veertiende al het eerste kind van haar verkrachter. Het tweede kind volgde een aantal jaar later. Ook de kinderen werden opgesloten en waren nog geen dag in hun leven naar school geweest.

De waarheid kwam pas aan het licht toen een oplettende campusmedewerker zag dat Garrido met twee meisjes van 11 en 14 verscheen. Omdat Garrido te boek staat als verkrachter en levenslang onder toezicht staat, moest hij zich met zowel zijn vrouw als Jaycee Lee melden bij zijn reclasseringsambtenaar. Daar vertelde Jaycee Lee wie ze was. In een telefoongesprek met haar moeder wist ze praktisch alle vragen over haar jeugd te beantwoorden. Op dit moment wordt er nog DNA-onderzoek verricht, maar zowel haar moeder en stiefvader als de politie zijn er van overtuigd dat het hier echt om Jaycee Lee gaat.

Afbeelding: Hln.be

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021