Excite

Jean Marie Pfaff bedriegt zijn vrouw!

Het huwelijk van Carmen en Jean Marie Pfaff ziet er in de serie ‘The Pfaffs’ altijd heel mooi uit, maar in het echt lijkt er weinig van over te zijn. Een oud-werknemer van het stel zegt dat Jean Marie zijn vrouw regelmatig bedriegt met andere vrouwen.

Kieskeurig is de oud-voetballer niet: leeftijd, figuur, huwelijkse staat, voor Jean Marie maakt het allemaal niet uit. Hij zou zelfs avontuurtjes beleven met vrouwen van zijn vrienden. Carmen weet ervan, maar zet haar man niet de deur uit. Zij let er vooral op dat ze samen altijd een condoom gebruiken, uit angst voor ziektes die Jean Marie inmiddels wel eens onder de leden zou kunnen hebben. Het vreemdgaan van haar man gaat Carmen echter niet in de koude kleren zitten: het was de belangrijkste reden waarom zij is gaan drinken. Tegenwoordig drinkt ze zeker twee flessen wijn per dag, iets wat Jean Marie verafschuwt.

Ook de dochters van Jean Marie zijn op de hoogte van zijn buitenechtelijke affaires. Zij hebben hem wél een ultimatum gesteld. Als hij zijn vrouw blijft bedriegen, dan mag hij zijn kleinkinderen niet meer zien. Of dit ultimatum de juiste uitwerking gaat hebben, valt te bezien.

De oud-werknemer werkte als een soort manusje-van-alles voor de familie en moest vaak voor Jean Marie liegen. Het liegen is hij zat en wat hem betreft mag heel Vlaanderen weten hoe het écht staat met de populaire familie.

Afbeelding: Hblv.be

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020