Excite

Jennifer Aniston: 'Daten is krankzinnig'

"Nee, ik ben geen grote fan van daten," zegt Aniston (42) in het Britse magazine Red. Paparazzi houden haar voortdurend in de gaten. "Als ik uit eten ga met een mannelijke vriend is het meteen: 'Dat is de nieuwe man'."

Aniston was eerder getrouwd met Brad Pitt. Daarna had ze een relatie met acteur Vince Vaughn en van 2008 tot en met 2009 met zanger John Mayer. In het interview met Red zegt ze te genieten van het single zijn, maar ze gelooft ook nog steeds de liefde van haar leven te vinden.

Haar leeftijd beschouwt Aniston verder als 'een nieuw hoofdstuk', dat haar een nieuwe rust heeft gebracht, die van het achterover kunnen leunen en genieten van alles. Ouder worden op een natuurlijke manier noemt ze verder 'prachtig'. Door om de dag te trainen met hulp van een persoonlijke yogaleraar blijft ze daarbij in vorm.

En alhoewel ze zegt goed en gezond te eten, hecht ze ook aan een glas wijn op z'n tijd, aan koffie en aan haar margarita-en-nacho's stapavonden met vriendinnen. Dat zou ze voor geen goud willen missen!

Afbeelding: Flickr account Vain Style

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020