Excite

Jennifer Aniston en Gerard Butler toch weer samen?

Na een kortstondige romance leek de liefde tussen Jennifer Aniston en Gerard Butler helemaal over te zijn. Tijdens de première van hun film The Bounty Hunter konden de twee echter niet van elkaar af blijven. Zijn twee van Hollywood’s grootste vrijgezellen dan toch weer van de markt?

Bij de entree van Gerard Butler en Jennifer Aniston tijdens het debuut van hun film in Londen vielen al een paar dingen op. Ten eerste zag Jennifer er heel anders uit dan normaal gesproken. Waar ze over het algemeen gaat voor elegantie, leek ‘sexy’ nu de boventoon te voeren. Ze droeg een kort jurkje van Valentino, gecombineerd met een jasje van Alexander McQueen en een paar hoge Jimmy Choo’s.

Op de rode loper namen de twee uitgebreid de tijd om elkaar te knuffelen, ten overstaan van de volledige pers. De twee hebben altijd aangegeven alleen vrienden te zijn, maar nu lijkt het toch op iets anders. Toch willen ze niet bevestigen een relatie te hebben. Wel geeft Butler toe dat ze goed met elkaar kunnen lachen en het leuke script van de film heeft er alleen maar voor gezorgd dat ze nog meer tot elkaar gekomen zijn.

Jennifer geeft nog iets meer prijs en zegt: ‘I love my Gerry’. Wel zegt ze tegelijkertijd dat ze nu helemaal gelukkig is en dat ze niet per se een relatie hoeft te hebben om gelukkig te zijn. Volgens haar denkt de pers automatisch dat je iets hebt als je samen een film opneemt en het goed met elkaar kunt vinden. Voorlopig lijkt het er dus op dat beiden toch nog min of meer beschikbaar zijn.

Afbeelding: Flickr account jonfeinstein

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020