Excite

Jennifer Aniston en John Mayer samen naar de Oscars

Jennifer Aniston vergezelt haar vriend John Mayer bij de Oscaruitreiking. Dit melden de Amerikaanse media donderdag. Het stel heeft nu bijna een jaar een knipperlichtrelatie en op dit moment zou het erg goed gaan tussen hen. Vorige week werden ze nog gezien in een innige omhelzing.

Het lijkt erop alsof Aniston de wereld duidelijk wil maken dat ze klaar is met alle commotie rond de scheiding met Brad Pitt. Vorig jaar sprak de actrice voor het eerst over de scheiding in een interview. Ze noemde het de pijnlijkste gebeurtenis in haar leven.

Tijdens de Oscarnominaties is de kans groot dat Aniston haar ex Brad Pitt en zijn huidige vriendin Angelina Jolie tegen het lijf loopt. Zowel Pitt als Jolie zijn genomineerd voor een Oscar. Eerder bleef Jennifer Aniston nog ver uit de buurt bij Angelina Jolie uit de buurt. Volgens Aniston zou Jolie de reden zijn van de scheiding tussen haar en Brad Pitt. De actrice heeft Brad Pitt nog wel een aantal keer gesproken sinds de scheiding.

De Oscars worden 22 februari uitgereikt. Wie er met het beeldje naar huis gaat is nog maar de vraag. De meeste nominaties gingen naar de film The Curious Case of Benjamin Button, waaronder beste acteur (Brad Pitt) en beste regisseur (David Fincher).

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020