Excite

Jennifer Aniston gaat topless voor kijkers

De laatste films van Jennifer Aniston deden het niet zo goed in de bioscopen. Om te voorkomen dat haar nieuwste film direct op DVD uitkomt, heeft ze besloten wat topless scènes te filmen. Op die manier hoopt ze ook direct van haar wat zoetsappige imago af te komen.

De rol die ze gaat spelen, is een van de gewaagdste rollen uit haar carrière. Het gaat om een rol in Wanderlust, waarvoor ze voor het eerst in haar hele filmcarrière uit de kleren moet. Ze speelt daarin een getrouwde vrouw die uiteindelijk eindigt in een groep met hippies.

Ze hoopt dat deze film het beter gaat doen dan The Switch – haar meest recente film – en The Bounty Hunter en Love Happens. Al deze films deden het in de bioscoop niet zo goed als films die ze eerder maakte.

Waarschijnlijk zullen er voor de film ook verschillende seksscènes opgenomen worden, onder meer met Paul Rudd, die haar echtgenoot in de film speelt. Ook Rudd eindigt in de groep met hippies. De twee zin overigens geen onbekenden van elkaar; ze speelden 12 jaar geleden samen al in The Object of My Affection, een romantische komedie.

Het vooruitzicht van een naakte Aniston zorgt in ieder geval voor heel veel publiciteit, wat de verkoopcijfers van de film alleen maar goed kan doen. Wanneer de film in première zal gaan is nog niet bekend.

Afbeelding: Flickr account jonfeinstein

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020