Excite

Jennifer Aniston haatte beroemde kapsel

Het was jarenlang het meest gewilde kapsel bij vrouwen overal ter wereld, maar Jennifer Aniston had zelf een behoorlijke hekel aan de haardracht waarmee ze halverwege de jaren negentig bekend werd. Talloze vrouwen kopieerde de beroemde coupe, maar Aniston zelf was er absoluut niet dol op.

In 1994 werd de serie Friends voor het eerst op de buis vertoond. Aniston speelde in deze comedyserie de rol van Rachel. De show was al snel een enorm succes, en hetzelfde gold voor het kapsel van Rachel.

Duizenden vrouwen renden naar hun kapper om zich dezelfde coupe aan te laten meten als Aniston in de eerste twee seizoenen van Friends droeg. Het kapsel bestond uit laagjes in verschillende lengtes, en werd vanwege de immense populariteit als snel ‘The Rachel’ genoemd.

Nu zegt Aniston dat de bewuste haardracht niet haar beste look ooit was. ‘Hoe zal ik het zeggen? Ik vind ’t het lelijkste kapsel dat ik ooit heb gezien’, zo zei de actrice tegen het Amerikaanse magazine Allure.

De serie Friends stopte in 2004. Behalve de 41-jarige Aniston waren ook Matt LeBlanc, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry en David Schwimmer in de show te zien.

Afgelopen weekend werd bekend dat Aniston, die single is, graag moeder wil worden. Volgens verscheidene bronnen is de actrice voornemens om dit jaar nog zwanger te worden. Alleenstaande moeder Sandra Bullock zou daarbij haar grote voorbeeld zijn. Aniston zou zowel een draagmoeder, een spermadonor als adoptie overwegen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Chesi – Fotos CC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020