Excite

Jennifer Aniston is de meest begeerde vrijgezelle vrouw

Dat bestaat blijkbaar. Lijstjes met wie de meest begeerde vrijgezel is ter wereld. Zowel voor mannen als voor vrouwen. Om hoog op die lijst te komen moet je wel heel charmant, knap en vriendelijk zijn. Of gewoon er goed uit zien en bekend zijn, natuurlijk. Zoals Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston voert namelijk de lijst aan van meest begeerde vrijgezelle vrouwen ter wereld. De oud-Friends actrice staat bovenaan. Van alle vrouwen ter wereld die vrijgezel zijn, ben je als man het meest gelukkig als je haar weet te strikken. Kom je met Aniston thuis, dan zit je gebakken. Dan zijn veel mannen jaloers.

Hoe geloofwaardig de lijst is, is nog maar de vraag. Vrij subjectief, als je het ons vraagt. Betty White staat bijvoorbeeld op de vierde plaats. White is een 88-jarige comedienne die ooit nog optrad in de hitserie The Golden Girls. Je moet er van houden, natuurlijk.

Op de tweede plaats staat Hally Berry. In de enquette, uitgevoerd door Vanity Fair en 60 Minutes in de Verenigde Staten, kreeg Aniston 29% van de stemmen en Berry 21%. Op de derde plaats staat Elin Nordegren. De Zweedse ex-vrouw van Tiger Woods kreeg 15% van de stemmen.

De winnares Jennifer Aniston is overigens inmiddels 41 jaar oud. En heeft al diverse relaties achter de rug. Zo heeft ze gezeten met Brad Pitt, Vince Vaughn en John Mayer. Niet een hele slechte score, al met al. Toch voelt ze zich ondanks alle gebroken relaties niet ongelukkig. Sterker nog, ze voelt zich zeer gelukkig in de liefde. Nou, Jen, op naar de volgende dan maar.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Chris Harte

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020