Excite

Jennifer Aniston regisseert film over borstkanker

Actrice Jennifer Aniston gaat een nieuwe uitdaging aan. Ze werkt mee aan een korte film over borstkanker. Maar in plaats van dat ze voor de camera verschijnt zal ze de film dit keer regisseren.

De film zal deel uitmaken van een vijfluik dat de Lifetime Project Five Anthology serie heet. Naast Aniston zullen ook zangeres Alicia Keys en actrice Demi Moore een deel regisseren.

‘Onze hoop met dit project is om mensen te vermaken, maar ook om dialoog, onderzoek en preventie te inspireren,’ aldus Aniston. Overigens is het niet de eerste keer dat Aniston een film regisseert. Vier jaar geleden had zij ook al de leiding over een korte film. Daarnaast heeft ze al een drietal films geproduceerd.

Vorig jaar al gaf Aniston aan het een klein beetje gehad te hebben met acteren. ‘Als je in genoeg films hebt gespeeld, ga je er op een gegeven moment eens voor zitten en denk je: Wat zal ik nu eens doen?’, zei de Friends-actrice destijds tegen de Britse krant The Daily Mail.

Naast regisseren manifesteert Aniston zich nog op andere fronten. Vorige maand kwam haar eigen parfum uit, dat heel toepasselijk Jennifer Aniston is gedoopt.

Afbeelding: Flickr, gebruiker jonfeinstein

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020