Excite

Jennifer Aniston wil alleenstaande moeder worden

Actrice Jennifer Aniston is het helemaal zat om te wachten op de ware. Haar biologische klok tikt verder en daarom wil de bekende ster niets liever dan een kind. Ze heeft daarom besloten dat ze een alleenstaande moeder wil worden door middel van kunstmatige bevruchting of adoptie.

Jennifer Aniston is erg populair bij de mannen, maar door haar verleden in de liefde is ze wel wat kieskeurig geworden. Daarom is ze nu op haar veertigste nog steeds alleen. Eerder had ze een relatie met Brad Pitt, maar die relatie eindigde. Ook heeft de actrice deze maand een punt gezet achter de relatie die ze met John Mayer had. Dit was de zoveelste teleurstelling voor Jennifer Aniston en daarom heeft ze besloten alleenstaande moeder te worden. De kinderwens die ze koestert is immers nog steeds aanwezig en ze beseft maar al te goed dat ze niet nog veel langer moet wachten.

Een betrouwbare bron zegt dat Jennifer Aniston er helemaal klaar voor is: ‘Het zou natuurlijk ideaal zijn als ze op een natuurlijke wijze zwanger kan raken. Maar aangezien dat er niet inzit, overweegt ze adoptie of in vitro fertilisatie. Ze bekijkt nog even de twee mogelijkheden, maar een ding is alvast zeker: ze wil zo snel mogelijk een kind.’

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020