Excite

Jennifer Aniston wil niet trouwen

Jennifer Aniston is al een tijd gelukkig met Justin Theroux, maar een huwelijk zit er niet in als het aan de actrice ligt. Ze wil namelijk nooit meer trouwen. Tot 2005 was Aniston nog getrouwd met Brad Pitt, maar hun scheiding is nog steeds moeilijk voor Jennifer. Ondanks dat ze in Justin Theroux haar zielsverwant heeft gevonden. Volgen een bron heeft Jennifer al aan Justin verteld dat ze nooit meer wil trouwen. "Ze wil zich settelen en een gezin stichten, maar het huwelijk is voor haar niet meer dan een slechte herinnering."

Jennifer is gelukkig met Justin

De reserveringen van Jennifer tegenover het huwelijk hebben niets te maken met haar vertrouwen in een toekomst samen met Justin Theroux. De twee zijn juist zielsgelukkig met elkaar en ze willen samen oud worden. Een bron zegt: “Jen is nu gelukkiger dan ze in jaren is geweest en dat is allemaal dankzij Justin. Ze zijn ontzettend dol op elkaar en willen samen een toekomst opbouwen, maar niet als man en vrouw.”

Jennifer: veertig zijn is fantastisch

Jennifer werd voor het tijdschrift GQ geïnterviewd samen met haar collega-acteur Paul Rudd. Ze gaf aan dat veertig zijn geweldig is: Veertig zijn is fantastisch! Mijn God, mijn jaren als dertiger waren stom, veertig zijn is heerlijk!” Of er een gezinsuitbreiding in de pijpleiding zit is nog onzeker. Hoewel de actrice in haar jaren met Brad Pitt niets liever wilde dan een gezin, weet ze nu dat kinderen niet nodig zijn om gelukkig te leven. Jennifer: “Een huis, een man en kinderen, dat is een beetje cliché.” Bovendien: “Kinderen zorgen voor rotzooi!”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020